EasyWatch Συστήματα Ασφαλείας

& Υπηρεσίες Φύλαξης

Ποιοι είμαστε

Η ΕasyWatch Security ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2012 ως  ατομική επιχείρηση εγκατάστασης και συντήρησης συστημάτων ασφαλείας για επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Σε διάστημα ενός έτους και αξιοποιώντας την επιτυχή πορείας της στο χώρο, δημιουργήθηκε η υπηρεσία φύλαξης και επιτήρησης, αποκτώντας την νόμιμη άδεια λειτουργίας που ορίζει ο σχετικός Νόμος 2518/97 του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως.

Η ΕasyWatch σας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στη μελέτη, τοποθέτηση και υποστήριξη συστημάτων συναγερμού κατοικιών, επιχειρήσεων, δημοσίων οργανισμών και βιομηχανικών κτιρίων. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι πάντα στη διάθεσή σας να επισκεφτούν εντελώς δωρεάν το χώρο σας και να σας προσφέρουν την καλύτερη κάλυψη των αναγκών σας στην χαμηλότερη τιμή.

Η διαρκής βελτίωση των πιστοποιημένων συστημάτων διαχείρισης της εταιρίας μας, παρέχει τους απαιτούμενους πόρους, για την ενίσχυση της αξιοπιστίας, την προστασία και διασφάλιση όλων των ευαίσθητων και πολύτιμων δεδομένων και την παροχή ποιοτικών προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών που να ικανοποιούν τις προσδοκίες των πελατών μας, προσφέροντας στην αγορά μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας.

Υπηρεσίες

Η EasyWatch, με συνεχή δραστηριότητα στον χώρο παροχής υπηρεσιών ασφαλείας έχει αποκτήσει ένα ευρές πελατολόγιο τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Κατά το χρονικό διάστημα αυτό έχουμε προσφέρει τις υπηρεσίες μας επιτηρώντας και φυλάσσοντας εγκαταστάσεις οργανισμών του δημοσίου, νοσοκομεία, γραφεία και εγκαταστάσεις Νομαρχιών καθώς και γραφεία δήμων και δημοτικών επιχειρήσεων. Επιπλέον έχουμε κατά καιρούς φυλάξει και συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε φυλάξεις εργοστασίων, εργοταξίων μεγάλων έργων καθώς και κτιρίων, γραφείων, εμπορικών κέντρων  αλλά και συγκροτημάτων κατοικιών.

Τέλος έχουμε προσφέρει επανειλημμένα υπηρεσίες φύλαξης σε εκθεσιακούς χώρους και συνέδρια που έχουν διεξαχθεί στην χώρα μας.

Πιστοποιήσεις

Η αξιοπιστία της, πέραν των ευχαριστημένων πελατών της, διασφαλίζεται από τα σύγχρονα πρότυπα πιστοποίησης ποιότητας που προβλέπονται από τα ISO 9001:2015, ISO 45001:2018, ISO/IEC 27001:2013, ISO 14001:2015, ISO 39001:2012.

 

Η δύναμη μας είναι οι άνθρωποί μας

Οι άνθρωποι της ΕasyWatch δεσμευόμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να ανταποκριθούμε στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίων, καλύπτοντας τις ανάγκες σας με τον καλύτερο τρόπο!

 

 

Εξαιρετική συνεργασία, πολύ προσεκτική εγκατάσταση, καμία απολύτως ζημιά, συνιστώ την ομάδα ανεπιφύλακτα.

Αναφορικά με τις φυλάξεις… τι να πω, ένας νέος “γείτονας” που μας προσέχει κάνει καθημερινές περιπολίες

Σας ευχαριστώ

Nikos K

Έγκαιρη παράδοση
Προσεγμένη συσκευασία προϊόντων
Φιλική εξυπηρέτηση
Ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας

Πέτρος Σ

Ως διοργανώτρια εκδηλώσεων αποφάσισα  να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία στατικής φύλαξης της EasyWatch. Οι φύλακες,  υπήρξαν άψογοι επαγγελματίες και όχι μόνο παρείχαν φύλαξη αλλά έδειξαν και το ανθρώπινο πρόσωπο τους καθοδηγώντας τον κόσμο και βοηθώντας το προσωπικό.

Κατερίνα Φ

Γιατί να μας προτιμήσετε

Κορυφαία τεχνολογία

Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας ανά πάσα ώρα και στιγμή διαθέτετε άμεση πληροφόρηση και τον απόλυτο έλεγχο μιας ανεπιθύμητης κατάστασης.

Επαγγελματική εγκατάσταση

Η ανάγκη για προστασία και ασφάλεια, πέραν των κουφωμάτων και θυρών ασφαλείας ολοκληρώνετε με την εγκατάσταση ενός ηλεκτρονικού συστήματος ασφαλείας.

 

Δίπλα σας κάθε στιγμή

Αφήστε το προσωπικό και τους συνεργάτες μας να επαγρυπνούν για την ασφάλεια του χώρου σας. Άμεση επικοινωνία για κάθε ανάγκη σας