Υπηρεσίες Φύλαξης

Η EasyWatch στοχεύοντας στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες φύλαξης καλύπτει τους πελάτες της άμεσα και με κορυφαία ποιότητα σε όλες τις απαιτήσεις τους.


Το έμπειρο και πιστοποιημένο προσωπικό της EasyWatch είναι διαθέσιμο να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του με ευγένεια και επαγγελματισμό και να κάνει την ζωή μας ευκολότερη.

Με έμφαση στην εξυπηρέτηση των πελατών και την διατήρηση καλών πρακτικών ασφάλειας και ευαισθητοποίησης το προσωπικό της EasyWatch διατηρεί υψηλό επίπεδο επικοινωνίας και συνεργασίας με όλους στις θέσεις ασφάλειας που καλύπτει, εργαζόμενους και επισκέπτες.

Τα στελέχη της EasyWatch αποτελούνται απο άτομα με υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, που μπορούν να προσθέσουν αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις απαιτήσεις των πελατών μας. Μέσα από τις αυστηρές διαδικασίες επιλογής και πρόσληψης προσωπικού που διαθέτει η EasyWatch, εξασφαλίζει την ύπαρξη υψηλής παραγωγικότητας και επαγγελματισμού.
Η EasyWatch διαθέτοντας ικανή και έμπειρη ομάδα διαχείρισης, σας παρέχει τις καλύτερες εξειδικευμένες λύσεις που ταιριάζουν στην περίπτωσή σας προσθέτοντας κύρος στην επιχείρησή σας, προσφέροντας σιγουριά σε σας και τους γύρω σας. Με την ομάδα διαχείρισης της easywatch μπορείτε να είστε ασφαλής σε κάθε κατάσταση.
Η απλή εταιρική φιλοσοφία της EasyWatch συνοψίζεται στην ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών μας. Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας ώστε να ξεπερνάμε τις προσδοκίες σας. Δεσμευόμαστε στην παροχή άριστης εξυπηρέτησης από όλα τα στελέχη της εταιρείας μας.
Το θεμέλιο της επιτυχίας της EasyWatchείναι η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού της. Μέσω αυστηρών εταιρικών διαδικασιών, εξασφαλίζει την συνεχή και σωστή τεχνική κατάρτιση αλλά συνάμα την παροχή υπηρεσιών με βάση τον άνθρωπο. Η εξειδίκευση του προσωπικού μας πάνω σε θέματα ασφαλείας γίνεται πάντα από εξουσιοδοτημένους εκπαιδευτές.

 

Οι κυριότερες υπηρεσίες φύλαξης που παρέχουμε στην logoiconsymboliconΠεζές Περιπολίες-Σταθερές Φυλάξεις

pano pezes peripoliesΑποτελούνται από ζευγάρια ή μεμονωμένους φύλακες και παρέχουν τις υπηρεσίες μας σε μεγάλα κτήρια, επιχειρήσεις, μικρά ή μεγάλα συγκροτήματα οικιών, εταιρείες και εξειδικευμένες περιπτώσεις.


 symboliconΚινητές Μονάδες Περιπολίας

pano kinites monades peripoliasΔιαθέτοντας κινητές μονάδες περιπολίας, η EasyWatch εξασφαλίζει την περιουσία σας , εμπνέοντας σας ταυτόχρονα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς. Τις βραδυνές ώρες περιπολικά της εταιρείας μας με φάρο και διακριτικά αποτρέπουν την παραβατικότητα σε χωριά, γειτονιές, συγκροτήματα ή μεμονωμένες οικίες.


symboliconΥπηρεσίες Διάθεσης Προσωπικού

pano diathesi prosopikouΟι ειδικές και δύσκολες περιπτώσεις φύλαξης και οι προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας υπηρεσίες δεν αποτελούν πρόβλημα για την EasyWatch. Ζητήστε μας να σας βοηθήσουμε στον σχεδιασμό της εκδήλωσης, της ομιλίας, του πάρτι ή της συγκέντρωσης που θα πραγματοποιήσετε και σιγουρευτείτε για την επιτυχία τους.

elGreek
elGreek