Καθοδική Προστασία

 

H Easywatch αποτελεί τον επίσημο αντιπρόσωπο της εταιρείας καθοδικής προστασίας Seaguard Italanodi Srl.

logo Seagurd

Η Seaguard Italanodi Srl ιδρύθηκε στην Ιταλία το 1972, ως θυγατρική εταιρία της Seaguard Ltd ( Λονδίνο 1952) προκειμένου να διασφαλίσει ένα σταθερά υψηλό επίπεδο ποιότητας και τεχνολογίας στην περιοχή της Μεσογείου δραστηριοποιούμενη διεθνώς στον σχεδιασμό, την παραγωγή και την προμήθεια συστημάτων καθοδικής προστασίας. Με έμπειρο προσωπικό και συνεχή παρουσία στην έρευνα και τον καινοτόμο πειραματισμό στον τομέα της διάβρωσης και της καθοδικής προστασίας για περισσότερα από 40 χρόνια, η Seaguard είναι σε θέση να προσφέρει υψηλού επιπέδου εξειδίκευση και τεχνική υποστήριξη, τα οποία είναι κάποια μόνο από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της. Βασιζόμενη στην ολοκληρωμένη γκάμα υλικών καθοδικής προστασίας, το έμπειρο προσωπικό και την συνεργασία με εταιρίες αντιπροσώπους, η Seaguard προσφέρει τεχνική υποστήριξη από το επίπεδο της έρευνας, του αρχικού σχεδιασμού και την υλοποίηση της κατασκευής ως την επιθεώρηση της εγκατάστασης και της τελικής παράδοσης του έργου.

 

Διάβρωση και καθοδική προστασία

Το ατσάλι όπως και όλα τα μεταλλικά δομικά υλικά, τα οποία λόγω κατασκευής, περιβάλλοντος και λειτουργικών αιτιών, παραμένουν βυθισμένα σε θαλασσινό ή υφάλμυρο νερό, ή βρίσκονται θαμμένα στο έδαφος για μεγάλες χρονικές περιόδους, υπόκεινται σε γαλβανική διάβρωση. Η καθοδική προστασία είναι αναμφισβήτητα η πιο αποτελεσματική και η πιο οικονομική μέθοδος , συγκρινόμενη με όλα τα συστήματα προστασίας και τις τεχνολογίας που έχουν χρησιμοποιηθεί ανά τις δεκαετίες. Με την πολυετή και ευρεία εμπειρία της η Seaguard Italanodi Srl σε συνεργασία με την Easywatch προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ανόδια, για χρήση σε εγκαταστάσεις καθοδικής προστασίας.

 

Υλικά – Δραστηριότητες

Σχεδιασμός, κατασκευή και προμήθεια βιομηχανικών και ναυτιλιακών συστημάτων καθοδικής προστασίας.

Ανόδια ψευδάργυρου, αλουμινίου και μαγνησίου

Εξοπλισμός καθοδικής προστασίας μέσω εξωτερικής πηγής ρεύματος (impressed current )

Όργανα επιθεώρησης και ελέγχου

Φορητά και μόνιμα ηλεκτρόδια αναφοράς Cu / Cu και SO4

Φορητά AG/AG CL ηλεκτρόδια αναφοράς

Ανόδια τιτανίου ΜΜΟ

Υπηρεσίες ελέγχου διάβρωσης

 

Στα 25 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, η Seaguard προμηθεύει με υλικά καθοδικής προστασίας τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες !

 

 

DESFA

DEPA

ProtergiaAktor

METRON

METKA

AvaxEMEKΕΛΤΕΡ

 

 

ERGAZ

 

 

 

 

 

 

 

Ενημερωθείτε για τα προιόντα και τις υπηρεσίες μας και επωφεληθείτε των χαμηλότερων τιμών της αγοράς!